Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagd varligt


Lika skröplig
som mina skälvande andetag
med min panna lutad mot din
möter jag dig varsamt

Och du
håller mig varligt
varligt

Så jag räknar min rädslas stillhet
och lägger min kropp i dina längtans händer
Två rörelser närmre in i det trygga du
öppnar jag mig nästan omärkligt mjukt
Och min nackes böjning bjuder 
dina läppar nära




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-25 13:47



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Underbart skör och vacker dikt, men jag läser det mer som en försiktig återförening mellan älskande.
2012-09-25

  DrZappa VIP
ömt - en mor med sitt barn - fint beskrivet!
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP