Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättliv


Livet är för kort för att kastas
Bussarna tutar och kör
Kartan har en mittpunkt men obestämda destinationer
Under ytan ligger svartheten sovandes
Inte farlig bara trött
Nej det är klart det inte är lätt
Lätt är bara en dryck på flaska
Det är skitigt, svårt, otäckt och smärtsamt
Och så ändå
Hackspettens flaggstångskärlek
Råttans promenad bland bildäcken
Ekorrens morgonmums bland hasselnötter
En protest mot den reklamklädda döden





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-25 19:20



Bookmark and Share


  Nanna X
älskar slutklämmen
2012-09-25

  DrZappa VIP
gillar ditt temperament!
2012-09-25

  menspoeten
Helt...underbar! Vackra ord, vacker text! Mums på det!
2012-09-25

    ej medlem längre
lätt, å fint förpackat! i samtiden...bra, gillar
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP