Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kamp är över ~

Högt upp i skyn

har du nu ditt nya hem.

I en egen del

av oändligheten

i stjärnors famn.

 

Du fick ett långt liv

här hos oss,

dina nära och kära.

Du sa att du hade haft

ett gott liv!

 

Det sa du trots 

sjukdom och krig.

Vad du kände och såg

det vet vi inte.

Men nu har du lämnat kampen

och får vila hos din

himmelska fader.

 

Om du hade en tro

så sa det aldrig.

Men vår tro räcker

så vi vet att nu

har du det bra.

När vi ser upp mot

den stjärnklara natten.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-09-26 09:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord så vackra...fyllda med kärlek..
2012-09-27

    ej medlem längre
Kär omtanke!
2012-09-26

  Ljusletaren
Så vackert skrivet och gäller vem som helst av oss när det är dags.
/kram
2012-09-26

  Änglaögon
Tröstefullt vackert.
2012-09-26

  walborg
Kärleksfullt i tacksamhet
2012-09-26

  Chawa VIP
Varmt och kärleksfullt....
2012-09-26

  anits VIP
Mycket varmt, berörande
och kärleksfulltskaldat
2012-09-26

    ej medlem längre
en text fylld av kärlek och värme ....
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP