Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var inte rädd

Hjärtat,

du är mitt allt,

min livsgnista

min kärlek


men

var inte rädd

jag skulle inte

tappa andan

om du

lämnade mig


jag

skulle

bara aldrig mer

vara mig själv

och vad är det

för nytta

om det ändå

inte var mig

du ville ha




Fri vers (Fri form) av Ladyblack
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-26 12:38



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Klockren! & så jävla bra.
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ladyblack