Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bryt!


jag befinner mig på teatern bland hundratals olika roller
olika röster som jag låter få komma till tals;
en stjärna ni ser lysa på himlen
kan redan ha slocknat, men lever
i universums krökta rum
som scenen där andra röster talar
andras ord till er i er spegelbild;

jag är inte jag utan er röst som ni hör
i ett drama i tid och rum som ni betraktar...
...en illusion, allt...

e n - - r ö s t:
orden kommer i fel ordning, bryt!


© DrZappa




Fri vers (Fri form) av DrZappa VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-09-26 20:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av dessa tänkvärda ord!
2012-10-03

    ej medlem längre
Livet är prövande..bra skrivet
2012-09-27

  Magica VIP
Ojojoj, tragedi, (kanske konstig tolkning) men så känner jag faktiskt när jag läser denna text, ty det är ju Först genom prövandet som Livet kan bejakas fullt ut. Du skriver mycket "målande" och det gillar jag! :)
2012-09-26

    ej medlem längre
En scen från teatern eller från verkligheten...alltid är det nån som säger bryt!
2012-09-26

  Lena Själsöga Keijser
detta bryt
kanske borde uttalas oftare
i livets rörelse
till mötande närvaro

tack
2012-09-26

    ej medlem längre
Kan detta var ångestens hemliga förgreningar? Tänker och tolkar och tycker om
2012-09-26

    ej medlem längre
Jag sitter i en tyst mörk salong och betraktar scenen som bara har en strålkastare riktad mot en ensam figur som förgäves försöker få sin röst hörd...
Tack för den upplevelsen!
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

DrZappa
DrZappa VIP