Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagbild





fågel orangebröst


vajar på stråets
yttersta spets




vinden lyfter en sten



svart skalbagge

lystrar
yrvaket



till
riddarsporrens
fröskallror



paddan ännu
ny instigen

skyndar trött in i stenröse




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-26 22:11



Bookmark and Share


  aol
så fina bilder du förmedlar här
2012-10-01

  Anira
Kan endast säga ....Tack!!!!!!!!!!!
2012-09-30

  poetryGirl
fin känsla av höst
2012-09-27

    jamming223
Intressant med alla speglingar av naturens djur och insekter. Fint!
2012-09-27

    ej medlem längre
vilken underbar dikt- den äger lyskraft/ m
2012-09-27

    ej medlem längre
Åh vilka bilder du förmedlar.Tack!!!
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser