Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnatt råder

Midnatt
Brytningen mellan Natt och dag
Mörker, stillhet
En avvaktans tid
Vilotid
Sinnena vilar
Tid för kontemplation, summering

Vid horisonten anas
En ny oskriven morgondag

Men egentligen sitter vi fast
I vårt eget konstruerade ekorrhjul
Som styr vår livsagenda




Fri vers av AA VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-27 00:16



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
alla har vi våra ekorrhjul
kommer liksom ej därifrån
bra reflektioner och tankar

2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP