Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad är bild och vad är verklighet?


Paradoxernas rike

Allt kan beskrivas,
även det obeskrivliga,
eftersom det kan beskrivas
som obeskrivligt.

 

Språket fungerar så väl
att vi med dess hjälp
kan övertyga varandra
att det inte fungerar särskilt väl.

 

Det otänkbara kan vi tänka på
under beteckningen
”det otänkbara”.

 

Det ordlösa har en definition
som består av ord.

 

Själva ordet ingenting
är trots allt någonting.

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2012-09-27 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP