Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är *

Du har  allt

det jag behöver.

Du finns till för mig

när jag inte vill,

finnas till.

Du upprättat min själ

när den sjunker ner i djupet.

Du visar

att det finns ljus

i allt mitt mörker.

Du förbereder mig

för den långa färden.

Du är allt skapat

här på jorden.

Även allt skapat bortom 

det vi känner till.

Vår tro

är att du skapat allt

under himmelen.

Men jag förstår 

att du är större än så.

 

För du är Vår Gud Fader

för en  treenighet 

av troende.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-28 11:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert, din fina text
är som en bön och lätt att
stämma in i
2012-09-29

  Pirjo VIP
En sann hyllning...kan sjungas..
2012-09-28

    ej medlem längre
Fint!
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP