Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla truten

Varför kan jag inte

hålla truten

när jag ser en orättvisa.

För alla blir så

arga på mig?

Vad ska jag göra?

Inte gå ut!

 

Eller ska jag bli 

som alla andra

och inte se,

inte höra.

Vända ryggen till

och gå därifrån.

 

Ska orättvisan segra

för att jag blir feg.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-28 21:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fortsätt på Din inslagna väg!

Vi är kallade att vara salt och ljus.
2012-10-02

  anits VIP
Du ska fortsätta att göra vad ditt
hjärta känner, det är alltför många
som inte gör det
2012-09-29

  Pirjo VIP
du hörs ju bra !
2012-09-29

  Ljusletaren
Du ska fortsätta att följa ditt samvetes röst ... då agerar du bäst och mest effektivt. Du är inte feg utan du är en fin medmänniska med en röst som vill och ska bry sig/kram
2012-09-29

  Bo Himmelsbåge
Nej, kära MattsMatt! Stå på dig! I frihetens, rättvisans och kärlekens namn! kram
2012-09-29

    ej medlem längre
Nej, då! Våga, våga! Å be!
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP