Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför blev det såhär

Du fattar inte vad du gjort för fel
Du tror att det går bra det du gör
Du hånar konstant
Du kan inte låta bli

Du tror jag har glömt
Det som hände
Du tror jag har förlåtit
Det du gjorde
Du tror allt är bra nu
Eftersom du sa förlåt

Men inga förlåt i världen
Kan läka ordens verkan
Den verkan de hade på mig
Vi var unga
Du skyllde på dumhet
Att du kände dig osäker

Men då tänker jag
Varför ska du trycka
Ner mig
Istället
För att jobba på dig själv?




Fri vers (Fri form) av My Åsberg
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-28 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My Åsberg
My Åsberg