Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara hennes bild

Bara av att se hennes bild

får mig att fara ut på 

en underbar känslomäsig

resa.

Vill jag glömma hat

och illvilliga människor

tar jag fram bilden av henne.

Och jag fylls av åtrå

för henne

som fyller mig

med kärlekens 

hela ljuvlighet.

Har aldrig mött henne

bara sett på hennes bild.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-30 10:56



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fint...skulle du villa möta henne
2012-09-30

  Chawa VIP
Fint med mycket känslor i...!
2012-09-30

  anits VIP
Mycket intressant och spännande
2012-09-30

    ej medlem längre
En text att tycka mycket om. Och det gör jag!
2012-09-30

    ej medlem längre

Så fint ...
2012-09-30

  Ljusletaren
Spännande dikt/kram
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP