Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av din hud

Jag vet inte om du hör mig
När jag skriker ut ditt namn i mörkret.
Men likväl så ropar jag
Så det ekar
Tills halsen ömmar
Och luften tar slut
I mina lungor.

Jag ser pennan dansa fram över pappret
När jag skriver brev till dig
Som jag inte vet om du kan läsa
Och som jag vet
Att jag aldrig kommer posta.

Men jag fäller inga fler tårar för dig nu.
För jag lovade dig
Att lova mig själv
Att sluta gråta
Då jag inte längre kan minnas
Doften av din hud.




Fri vers (Fri form) av FiiAFFs!
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-15 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FiiAFFs!
FiiAFFs!