Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En overklig verklighet


Det känns overkligt
när verkligheten sveper fram

Resan mot framtiden, från samtiden
Bort från det gamla, som för bara en sekund sedan var ungt.
Bort från dåliga minnen.

Resan fram mot det orörda, det oskuldsfulla.
Hoppfulla.

Det fina som ingen ännu lyckats förstöra.

De rika upplevelserna fulla av värme och kärlek.
Glada ansikten som välkomnar.

Platsen där solen bor och dit molnen inte når.

Jag är på väg bort

Jag är på väg fram

Inte ens min egen rädsla kan stoppa mig

Jag är på väg...

Hem...




Fri vers av Tomas Brink
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-11 17:54



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
gillar denna...



2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Brink
Tomas Brink