Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


IGÅR - IDAG

 

igår bestämde jag mig

att inte göra något som

inte känns bra för mig

ingen ska tala om för mig

vad ska göra eller inte göra

 

idag genomförde jag mitt

beslut

talade om precis vad jag

vill ställa upp och göra

tänk det blev som jag ville

nu vet alla att jag gör det

jag vill och kan

 

försöka övertala mig

det går inte

förhandla är det ingen

ide att göra

 

nu har jag bestämt mig

sagt ifrån det som inte

passar mig

 

inom mig känns det

som en stor seger

 

 

anits 30 september 2012




Prosa av anits VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-09-30 22:20



Bookmark and Share


    annalöfqvist
så sant det är sagt... det känns bra att Du tydliggör känslor så klart och koncist- jag tycker du är duktig att ta fram det som känns.... för mig kan det vara slingrigt, dvs, svårt Anna
2012-10-02

  erna frank
Så rätt tänkt och så bra genomfört och skrivit. Håll fast vid beslutet! Jag är på din sida!!!
2012-10-02

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-10-02

  Anya VIP
En text med styrka i tonen. Jag läser och ler.
2012-10-02

  Lars Hedlin
Glad för din skull!
2012-10-02

  Bibbi VIP
Gläds med Dig.
2012-10-01

    ej medlem längre
Du har tagit tillbaks makten över ditt eget liv genom detta beslut! Mycket bra!
2012-10-01

  Sofhia Wirström
bra skaldat
du bestämmer över ditt liv
ingen kan bestämma över dig
du har egen fri vilja
egna tankar
som ingen kan ta ifrån dig

2012-10-01

  Eva Helene VIP
Ja, du kan vara stolt!
2012-10-01

  Ljusletaren
Grattis det var bra gjort!
/kram
2012-10-01

    ej medlem längre
Ja, man måste vårda å ömma!
2012-10-01

  ULJO
Bra beslut. Du bestämmer helt och hållet över ditt liv och ingen kan tvinga dig till något.
2012-09-30

  aol
ja så bra så igenkännande dessutom,
2012-09-30

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att du säger ifrån...det är inte alltid så lätt att få andra att förstå att man menar det man säger...
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP