Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ansikte mot ansikte

Ansikte mot ansikte söker jaget sin like
i världens alla riken
speglar sig ibland i icke-jaget
i ett överallt och alltid
tillfinnandes du.

I skogstjärnens mörka yta
där skräddarna knixar förbi
I molnens rörliga stillhet
och långsamma frenesi
I havets böljande andning
och vågornas energi

också när göken tystnat
också när tranorna flugit söderut

Ansikte mot ansikte söker jaget sin like
i världarnas alla riken




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-01 18:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en tyst viskan
om livets hemligheter
att tillvaron
är en dialog
mellan ett jag
och ett du

Din dikt Algo
ger djupklang
och skapar atmosfär
av kittlande begrundan
över det som kallas liv
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP