Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstraktioner

Socialt arbete
Vad är det
Ett ord fyllt av abstraktioner
Svårt att beskriva

Ännu svårare att utföra
I en tid där pengar styr
Där allt räknas
En hyfsad budget
Är bättre än ett väl utfört arbete
Som kanske gör skillnad

Strukturerna är låsta
Imperiernas behov styr
Samverkan ses som lösningen på denna ekvation
Ett begrepp som dykt upp i nya skepnader de senaste 30 åren
Alltid lika nytt

Det sociala arbetet
Är fortfarande en abstraktion
En social konstruktion




Fri vers av AA VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-01 22:08



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så är det,,Bra
2012-10-01

  Ninananonia VIP
Så sant...
2012-10-01

  April Benedict
Riktigt bra skriven, jag gillar verkligen hur ditt språk bara flyter fram. Bra!
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP