Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hot stone massage kan inspirera...


daydreamin' @ nighttime

you're like a hot stone on my skin
the heat makes me tremble within
how come you turn me on like this?
I know I curse that first kiss...

your warm breath on my neck, oh
just like a hot stone I reckon
why did I let you touch me?
I know it's because you affect me...




Fri vers (Fri form) av Silverflowerpoet VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-01 22:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna mycket ;)
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Silverflowerpoet
Silverflowerpoet VIP