Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


När ljuset blir mörker

 

allt kan ändras snabbt

ljuset kan bli till mörker

fortare än man anar

 

jag bestämde mig direkt

när jag hörde allt det

som du gjort hur duktig

du tycker dig vara

 

visst är det bra gjort att städa

rensa bort det som inte behövs

jag lät dig prata, ingen ide att

avbryta dig för du lyssnar bara

på dig själv

 

jag är glad för det lilla jag gör

behöver ingen bekräftelse

det är synd att det är så med

dig att du måste bevisa för alla

hur duktig du är

 

jag blev trött av att bara lyssna

på allt som hänt idag, jag vet

också att jag inte ska ta åt mig

inte bli ledsen

 

det var som ljuset som jag börjat

se längst där inne i tunneln det

bara försvann när jag så började

tänka efter så måste jag lära mig

att skaka av mig såna som du

 

du tar min energi den kan jag

ha till annat till något som är

bra för mig så ljuset som blev

till mörker en stund i kväll det

börjar redan ljusna ändå känner

jag sorg ett stänk av vemod gråt

som vill komma ut men inte kan

 

imorgon är en annan dag som

jag hoppas blir ljus och snäll

emot mig

 

 

anits 1 oktober 2012

 

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-02 00:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En text som känns...men den slutar hoppfullt...
2012-10-02

  Anya VIP
Svårt detta med relationer och vilka som är ens energitjuvar. Diktarjaget har kommit en god bit på vägen.
2012-10-02

  Lars Hedlin
TAck för att just du är du min fina vän! kram
2012-10-02

  Palett
Ja det finns många som inte har förmågan att lyssna, egotrippade !!
2012-10-02

  Sofhia Wirström
du duger precis som du är
du är stark
inom dig har du en enorm glöd
du är en underbar människa
2012-10-02

  Ljusletaren
Ingen är som du ... glöm aldrig av det!
Dom som tycks vara perfekta kanske inte har tid att känna med sin medmänniskor men det kan du ;.)
Du är perfekt som du är/kram
2012-10-02

  Eva Helene VIP
Bra att du värjer dig - tror att du är så stark att du inte rubbas i grunden!
2012-10-02

    ej medlem längre
Vårda å ömma!
2012-10-02

  Bibbi VIP
Ja, energitjuvarna måste man skaka av sig.
2012-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Helt rätt. Ut med packet! Man kan umgås med dem som bygger upp. Tiden här på jorden är alltför kort för att slösas på kretiner.
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP