Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knut knöt inga rosetter


knutar i skalet
i virvlarna

knutar som stryper
håller musslan vaken
om natten
om dagen

gränsland är så
nära nu

knutar som binder samman
oss
gammalt
gränser

hur kommer man ur vanor
de som redan
knutits fast

knutar som
hindrar
skaver
avgränsar

musslan klipper
och trasslar
tovor som
tar över skalet




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-02 01:10



Bookmark and Share


  Linnea Nea
Den här var riktigt bra ! :) Gillar den skarpt !
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson