Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


REGNET

 

regnet har förtrollat löven

i häggen utanför mitt fönster

när solen lyser genom

lövverket blänker hela

häggen som av guld

 

 

anits 2 oktober 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-02 09:38



Bookmark and Share


  ULJO
Så vackert du skriver, nästan så man längtar till ett härligt regn
2012-10-03

  Eva Helene VIP
Stämningsfullt, vackert!
2012-10-03

  Ninananonia VIP
Fint om regnet:)
2012-10-02

  Catharina Edin VIP
så vackert skrivet!
2012-10-02

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...
2012-10-02

    Birgersdotter VIP
Väcker vackra inre bilder
2012-10-02

  Bibbi VIP
Så fint.
2012-10-02

  Anya VIP
Vacker höstbild både poetiskt och den verkliga.
2012-10-02

  bittemi VIP
Så fina, både ord och bild
2012-10-02

  Lars Hedlin
Så vackert kan se framför....
2012-10-02

    sajo
Den här gillar jag verkligen för jag försökte igår att finna ord för det du har sett men du fann dom och jag bokmärker genast. Gillar din bild.

Stor kram och många applåder till dig.
2012-10-02

  Sofhia Wirström
härlig bild
änglarna lyser igenom
2012-10-02

  Ljusletaren
Änglar som strålar eller ...
Fin bild och fina ord/kram
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP