Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ytan

Allt är inte vad det synes vara
En yta säger ingenting

Bakom ytan finns en berättelse
En människa
Ett liv

Allt är inte vad det synes vara
Kunskap öppnar dörrar
Vidgar perspektiven
Det som framstod som något enkelt
Blir komplicerat

Formen förändras
Beroende på din position
I rummet

Livet är komplext




Fri vers av AA VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-03 01:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ord att tänka på... bra...
2012-10-03

  Palett
Tankeväckande rader !!
2012-10-03

  Christine Sabel
Det är verkligen viktigt, alla öden har en förklaring, brukar tänka på det när jag inte förstår varför människor gör som de gör, det finns en historia....
2012-10-03

  Sofhia Wirström
bra skrivet
om något så viktigt
vi är alla människor
vi håller alla en slags fasad
bakom varje fasad
bär vi olika ryggsäckar med oss
från det liv vi levt

2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP