Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De döda och de drömmande

En skata kraxar

genom sömn

 

såsom den kraxat

vid myrarna en

gång då synen

var blek och

orden ännu

outtalade

 

de döda och de

drömmande delar vatten

bottnens hällristade sagor

skimrar genom grumliga röster

 

och händer rör vid varann

 

famla över mitt

fossila ansikte

 

väck mig




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 443 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-10-03 09:17



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mycket bra beskrivet
2012-10-09

  Sanla
det här berör mig
2012-10-04

  Per Blomqvist
Stiligt
2012-10-04

  TrollTörnTrappan VIP
...ligger nåt i det - de delar nog samma, spökliga undervatten...
2012-10-03

  desert star
riktigt snyggt!!
2012-10-03

  cilax VIP
Du, det här ÄR bra
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin