Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världen...

Dom slåss för ära, rykte och namn
grupper i ghetton
trupper av fetton
plågade, drogade slåss dom i rus

på en stig av mossa
ett krig i att krossa,
utspelar sig, svarta mot vita

en skåra med blod
det svåra i att ha mod
att utplåna en männsika,
fysiskt och psykiskt

hat och skräck
mot raser och släkt
vad fan är det för värld vi lever i?




Fri vers av Angelique
Läst 907 gånger
Publicerad 2006-02-11 16:34



Bookmark and Share


  Daemon
Ohh vilken lyrik!
Poetik med ett budskap, finns det nåt bättre.
När ska mänskligheten VAKNA!!!!??!
2006-02-11

    Alexander Andersson
mycket bra skrivet.
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Angelique