Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övergrepp, undergrepp, medelgrepp och män som är svin!

Nej,stopp!
Nej, inte så!
Nej, SLUTA!

Är det inte tydligt?
där låg jag lydigt
\"det är försent att ångra
sig när tåget har gått\"
ditt hår var flott, ögonen onda, kroppen hård
jag kände skräck och smärta,
djupt inne i mitt hjärta.
SKAM
attackerad och blek
ett blodbad till minne av ditt svek
det klankar och bankar
när du i mina tankar
tar mig när jag svankar
skammen sköljer över mig
jag var bara en liten tjej
men det stoppade inte dig
i rätten var det jag som förlorade
när du satt där och ljög och gnolade
jag hade ett vittne, inte där men jag visste att
han hade sett...
VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ ER MÄN!?
han hade kunnat stoppat honom, men stod
bara där och såg på,
verkligheten påminner sig,
skenet bedrar, längtan finns kvar,
inom mig, att han ska fast, att jag ska få ett liv,
men inte
allt han gav mig var hiv.....




Fri vers av Angelique
Läst 1920 gånger
Publicerad 2006-02-11 21:27



Bookmark and Share


  Daemon
Du rimmar skickligt och dessutom med ett budskap, det gillar jag!
Fortsätt skriv!
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Angelique