Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslors strid

Åtrån bränner min själ

längtan sliter i min kropp.

 

Kärleken gömmer sig

i kroppens rörelser

rädd att skada åtrån

slita sönder längtan.

 

Vad väcker åtrån?

Vad väcker längtan.

 

Jag åtrår.

Jag längtar.

 

Var finns hon

som jag åtrår

Var finns hon 

som jag längtar?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-03 22:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert och känslosamt
2012-10-04

  Maj-Lis VIP
Så vackert om känslors strid
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP