Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordentliga människor


Ordentliga människor
går och lägger sig i tid på kvällen

ordentliga människor
kommer i tid till bestämda tider

ordentliga människor
ursäkar sig ofta med lögner

hon är inte vad man kallar ordentlig
Är ett vrak

ordentliga människor
måttar dig mellan tummen och pekfingret

men hon tar sin tid
knycklar ner den i soporna
motstrider alla dina förväntningar

ordentliga människor
stoppar varandra i fack

ordentliga människor
tröstshoppar bara i smyg

hon tar natten i sin hand
knycker ohämmat på nacken
delar den inte med ordentliga människor




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-04 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson