Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korta ben


Varför är dina steg så långa, pappa? 
När mina är så korta?
Jag vill ju bara hinna med, pappa.

Varför ser dina ögon bara framåt, pappa?
När du kunde se ner? Och fånga mig.
Jag ville ju bara se världen från dina axlar, pappa.

Varför ser du aldrig dina vingar, pappa?
När vi kunde flyga tillsammans? 
Till planeten jag fann i natt.

Tror du min tunga kan fånga lycka pappa?
Eller drunknade den med mina vikta tranor?
Dem jag vek tusen av och gömde i dina skor.

 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-04 13:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berörande rader
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP