Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårfaktor


Jag gråter när de sjunger
Snortårar och hulk för det är så vackert
Och alla andra gråter med
Det är som när Lundell läser sportsidorna
Inget tjusigt bara tårar som rinner
Och förundran över livet och de där rösterna
Som bara rör mig rakt in 
Och jag saknar dig så himlans mycket
Att vara nästippsnära och handmjukt rörd
Flätade som vi





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 152 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-04 22:10



Bookmark and Share


  Minkki VIP
nästippsnära ;)
2012-10-09

  Ninananonia VIP
Så fint... berör...
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP