Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske är det inte viktigast att vinna...alla gånger


Sociala bataljer


Efter varje seger
ligger allt som oftast
ens nära och kära
sårade på slagfältet




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2012-10-05 09:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa människor vill jag lemlästa och sparka sönder skallen på. Tack gode Gud att jag är pacifist!
Bataljer är det gott om här.
2012-10-10

    ej medlem längre
Så sant som det är sagt.
Ett fåtal ord som ändå fångar upp så mycket. Vackert!
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST