Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan ...


... undra...

... vad det är
som gör att vissa texter
på poeter.se
uppmärksammas

och andra...

 

 

...inte...

 

 

???




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-05 09:58



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Troligen någon rekommendera just dig? jag vet inte i alla fall är inte som säjer /”doktor Faust och jag” i varför männen i stjärnprydd pyjamas alltid blir mest bokmärkta på poeter,se;
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP