Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"It\'s been eight years...."




You were not

 

Jag bad om texter som aldrig kom

medans han stoppade fötterna i toflorna

och tog sig ut genom fönstret

sen vinkade han hejdå med ett leende

och jag log tillbaka

Trodde bara han skulle köpa mjölk

 

Så dum

så dum

 

Och jag vänter fortfarande på sången

där han säger att jag fortfarande finns i hans liv

kanske lite i periferin

sådär så att han tänker på mig

när han somnar om kvällen

ibland

när han är lite ensam

 

 (Tonårsdrömmar

  prinsessor i rosa tyll

  har vi inte alla det

  ibland)

 

Så går jag ut naken och gör snöänglar i snön

sneglar mot ditt fönster

och ser på när du stryker dina strumpor

sen skriver jag

"I was here, you were not"

och går hem

Det är varmare där

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-02-11 18:28



Bookmark and Share


  marianela
Mmmm....gillar detta. Om det där "något" som finns där...men livet måste gå vidare, så man går hem. Vart annars?
2006-02-14

    vilsen
sjuuuukt bra ! jag älskar det. språket som du använder, upplägget, hur du leker med orden. allt är perfekt ! detta är det bästa jag läst av dig
2006-02-11

  Stefan Ek
trånande och ensamt, vackert! jag faller för:

"sådär så att han tänker på mig
när han somnar om kvällen
ibland
när han är lite ensam"

det är så fruktansvärt... bara minsta lilla liksom...
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN