Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Livet är stort
Vänskapen är större
Känna bekräftelsen

Att någon gillar mig
För den jag är

Glädjen att vara
Med människor

Vara i ett sammanhang
Ingå i något är stort
Arbetsuppgifter och levnadsregler
Är det sammanhållande kittet

Skala av människans lager
Roller, positioner, socioekonomiska ställning
Och du ser människan bakom
Filtret
Skapar gränserna




Fri vers av AA VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-06 01:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert..vänskap
2012-10-07

    Birgersdotter VIP
Viktigt vara del av gemenskap...fint
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP