Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Känt beröringen
Att ingå i ett sammanhang
Vara en del av något större

Också känt saknaden
Av att inte ha trådar
Till en historia
Bara fragment
Och alltmer dunkla minnen...




Fri vers av AA VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-07 02:35



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör..
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP