Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

istället för "kvinnans list övergår mannens förstånd"; som min mormor sa... nu har jag omformulerat de lite så de ska passa 2006 (inte 1932)




kvinnan har saknat förstånd

 

kvinnans makt

övertar mannens

stånd




Övriga genrer av sol
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-02-11 21:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hahahaha.....
2006-02-15

  desperado
Snygg! Fast jag håller inte med om rubriken. :)
2006-02-13

  Ms Lovecraft
Var ju tvungen att läsa den här på Alfas rekommendation...
Excellent anpassning till 2000-talet!
2006-02-12

  alfa VIP
Detta stämmer.
...tyvärr ;-)

Insiktsfullt!
2006-02-12

  Ulf Popeno
Viagrarevolutionen? ;)
2006-02-12

  Ord
WOW sol !

Vilken härlig återkoppling till det gamla talesättet...
med din ingress..

å så de dubbla bottnarna i den nya 200sex varianten =)

Tänker...(djup ida..;-)...
.. Att vi män är hjälplösa inför kvinnans makt
över vårt stånd..är ju en gammal sanning i sig...
..men att Kvinnan "Får" vara stark och sexuell gör ju makten såå mycket större idag..

å andra tolkningen..
En övertygelse jag alltid haft...och som jag tror och hoppas är på G nu
då kvinnor börjar få ta plats..och tar sig plats..
att kvinnors mångsidighet och flexibilitet i sitt tänkande nåågon gång..(förvånad att det ej skett för läänge sedan) kommer att välta över maktsystemet från mansdominerat till kvinnodominerat i maktpositioner..

och därmed ta över mannens stånd (samhällsroll)

Kram sol =)

/ Crister
2006-02-12

  Last Word Spoken
Ler, från 1932 till 2006

tackar för den utvecklingen,
speciellt alla dem gamla damerna
som har bidragit till det...

//tack dig ock sol :)
2006-02-11

  prinscess VIP
mycket bra skrivet
där vi är listigare
bra förmedlat
2006-02-11

  Laijza
Jo då har vi både makt och förstånd? *ler* shit vart ska vi börja?? Bra iakttagelse...
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol