Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögner kommer så naturligt nu

för att nå
måste törnen
och vassa kanter
rätas ut
strykas släta
men aldrig bli slätstrukna

vita lögner,
men när blir de svarta?
jag balanserar på kanten
och jag tror du vet
men det faller så naturligt
trillar ur munnen utan stödhjul

kol, nattsvart
så långt ögat kan se
men jag tror att
det är dags
ute på fältet
drar träden upp sina rötter






Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-07 22:01



Bookmark and Share


  ungefär
fina ordlekar!
fint överhuvudtaget.
2012-12-30

  Solitaire VIP
Räta och släta
Förvanska och försköna
Var det en fjäder
Eller kanske en höna
Relation eller skröna?
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds