Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad


Ibland känner jag ett snöre runt min hals....

det är min lilla kattunge som leker med nystanet.

Ibland hör jag Tupolev lämna Sverige,

men ibland har jag redan somnat.

I bland hör jag ingenting...

men jag känner hennes andning

mot min hals.

Som om hon var här.




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-08 22:29



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Medan vingar skär luft, skär längtan dina tankar till mosaik. Saknad kan vara just lika tung & avskalad som dina ord..
2012-10-08

  Jaramald VIP
Ja, eller ännu värre..tvärtom!
2012-10-08

  Mangal VIP
Oj. Närhet i fjärran.
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP