Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu, när det är mörkt


Nu är det nästan helt ofarligt.
För det är ju mörkt.
Det som sker i mörker syns inte.
Det som inte syns finns
nästan inte.
Och det jag skriver kan ingen läsa.
För det är ju mörkt.
Då vågar jag skriva hemligheter.
Med osynligt bläck.
För säkerhets skull.
Jag skriver: : : :
Så, nu vet du allt om mig.
Nästan.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-08 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP