Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till alla -utan mamma och pappa

till den
sanna

den
lögnaktiga

den
som dragit mig ned

och den
som hjälpt mig upp

den
vackra

den
fula

den
duktiga

den dåliga

till sommaren
vintern
och kärleken

till alla - utan mamma och pappa

vill jag ge bort
en känsla
eller
kramar
eller ord

bara någonting





Fri vers (Fri form) av Ladyblack
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-09 15:08



Bookmark and Share


  kråkan VIP
detta gör ont..
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ladyblack