Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viento

Att acceptera

Att Gud har ett annat tidsperspektiv
än oss
är svårt.

Våra liv
har fladdrande segel

Stiljte.

Tid till eftertanke
Ett fuktigt finger i luften

Minns stormen
som nästan tog våra liv

Snappandet efter luft
när vi äntligen kom upp
till ytan igen

De lätta dagarna
när vi gled ljudlöst
genom vattnet

Vinkade farväl.
igen
och igen


Slickar såren
reparerar revor
och ser över förrådet.


Väntar på vind.







Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-12 00:25



Bookmark and Share


  Rublev
Den här berör mig!
Fint skrivet. Väcker både tankar och känslor!
Talar till mig om att ha tålamod
och att nu förbereda mig för det som kommer...

”Slickar såren
reparerar revor
och ser över förrådet.

Väntar på vind. ”
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP