Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En man utan sin själsfrände


Brottet

Jag trodde vi var som då

Men plötsligt är vi längre bort än så

Mitt brott var att va kär

Men varje timma ifrån dig tänker jag här

Du är det finaste och bästa som finns

Den vackraste själen jag alltid älskat så blint

Så blint utan ögon eller känslan av att lida

Utan dig är jag ensam - jag saknar dig vid min sida

Det är därför jag hoppas en dag - att det återigen blir du och jag.




Bunden vers av Själglömd
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-09 16:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rim och ranson
2012-10-17

  wildah
Underbart skrivet!
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Själglömd
Själglömd