Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Som den fattiglapp jag är

Inte fan håller jag pengar kär

Materialism har inget värde i sig

Utan människan som är bakom dig

Den älskade som finns bakom din rygg - som alltid gör att du känner dig trygg

Den som alltid finns där, när ditt liv är i kaos och misär

Men Minnen kan inte bytas mot silver, inte heller kan känslor köpas för guld

Men verkligt fri är den - som är utan känslor eller skuld.




Fri vers av Själglömd
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-23 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själglömd
Själglömd