Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En man utan hon


KäHe(r)oin

Om det gick skulle jag skjuta dig intravenöst

Alltid ha dig i mina ådror och vener för att ha närheten löst

För mitt beroende av dig jag får lida, alltid se mig för så att ingen överdos mig tar till sin sida

Till en sida där du inte längre tänker på mig, där jag är osynlig utan pumpande hjärta för dig.

En plats utan mitt strömmande blod. Till ett ställe där jag för evigt av dig - aldrig får nog.




Bunden vers av Själglömd
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-12 16:35



Bookmark and Share


  Tarantaran
.."närheten blev löst"..
..fint tycker jag..käheroin.. jag
tänker kär(este)= ( kärlek este allting ),
..kanske i Christiania..
och på Martina Lowden med
orden: " vart ska vi träffas? -
i hjärtpulsådern "
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Själglömd
Själglömd