Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsrum

Problemet mellan tid och rum, är att relationen är ganska skum.

Tiden står aldrig stilla, är relativ och används ganska illa.

Därför med rummets fysik, måste du vara lugn och aldrig gripas av panik.

Du lever i nuet, inte sen och inte då.

Men du undrar ofta, varför valde jag så?

Sanningen mellan tid och rum, är att valen du väljer är som en dröm.

Allt är som en fantasi, inget är logiskt och det går inte att backa.

När valet är gjort får du stå ditt kast - och framtiden tackla.




Bunden vers av Själglömd
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-24 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själglömd
Själglömd