Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek för evigt

Min vän, min älskling

i kärlek vill jag dig gömma

skydda dig

från världen runt omkring.

 

Med dig

vill jag skönja gryningen

som en smekning från dig.

 

Att med dig få möta dagen

som alltid är ljus,

tillsammans med dig.

 

Jag vill ropa till alla

och till världen

att jag älskar dig.

 

Som igår, som i dag

och när nästa morgon gryr,

ja för alltid

jag kärlek för dig känner.

 

När allt vårt är borta

och alla oss glömt

finns vi för varandra

i Kärlekens stora bok!

 

För evigt, förevigat!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-09 18:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ungdom å kärlek fint!
2012-10-10

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Har ofta lite svårt för kärleksdikter, men tycker om denna och det är nog för perspektivet som frasen som inleds med "När allt vårt är borta" ger. Avslutningen "För evigt, förevigat" är som en liten ordkaramell att gå och suga och fundera på.
2012-10-10

  alvan
Vackert varmt och kärleksfullt!
2012-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och hoppfullt om fortsättningen...
2012-10-09

  Ninananonia VIP
:) Kärlek i ord..
2012-10-09

  Änglaögon
En innerlig hyllning till någon kär...
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP