Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman som lättade

Jag känner mig lättad, glad, åtminstone inte längre ledsen.
Våra ord har mötts, tagit plats, förståts och accepterats.
Orden som tidigare var en tät dimma har nu lättat.
Känna, prata, ta del, det som vi är så bra på, det gjorde oss oövervinnliga.
Tackar gör jag för det. Min vän.




Fri vers av NLisa
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-09 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NLisa
NLisa