Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explicit

Jag älskar dig inte.
Du har så håriga ben.
Och många.
Så du ska bort!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-10 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP