Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledarskap!

Ledare!

Närvaron i en grupp som jobbar i är viktigare än själva jobbet i sig.
Ännu viktigare är det när du leder gruppen!

Visar intresse för vad gruppen medarbetarna eleverna medmera har att säga och vid behov hjälper samtalen på traven med frågor eller kommentarer.




Man lär sig av sina misstag,
Men dom kostar mycket ibland!




Övriga genrer (Aforism) av Jean-Michel Orblin
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-10 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin