Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett blad


Dagens skröpliga inuti
Ligger bortom 
Ja, gömt i ett kastanjeblad
Vinden vaggar ömt
och så försiktigt




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-11 09:21



Bookmark and Share


    Klas Nilsson
Mjuk. Vinden vaggar det ömt, vill jag läsa.
2012-10-15

    ej medlem längre
Mycket bra. Nästan euforisk.
2012-10-11

  anita VIP
Underbar dikt
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP