Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngdlös

Med höstlöven
faller tyngden




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-11 17:24



Bookmark and Share


  aol
Så vackert,
2017-09-23

  ULJO
Kort men enastående uttryckt
2012-10-12

  Annie b'larsson VIP
Ja. Precis!
2012-10-11

  M M Mannheim VIP
Då blir det ju lättare när vintern kommer...om det inte faller för mycket snö som tynger ner förstås.
2012-10-11

  Katinka VIP
Vackert!
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP